Azyx3jteq9lh76lsbyjg

Den anæmiske patient

Hvad blodprøven fortæller dig

Kurset tager dig fra de klassiske kliniske tegn på anæmi, over hvordan du håndtere blodprøven til tolkningen af en blodudstrygning og de kvantitative parametre i laboratoriesvaret.

Efter kurset kan du klassificere anæmier som regenerative eller non-regenerative og hypokrome eller normokrome. På den måde kan du finde de meste relevante differentialdiagnoser.

Kurset indeholder også praktisk vejledning i blodudstrygning og gennemgang af 3 cases.


Du skal kun købe adgang én gang for at få adgang til alle kurserne.

  • Der er ingen grænse for hvor ofte eller hvornår du vil se dem.
  • Du kan opsige dit medlemskab når som helst - ingen binding.
  • Er du ikke tilfreds, får du selvfølgelig dine penge igen
  • Det koster 129,- (plus moms) / måned så længe du vil være med


Hvad andre kursister siger

Logisk og pædagogisk

"Niels-Henrik forklarer tingene på en fantastiskt logisk och paedagosik måde i fint tempo. Meget kliniskt relevant og anvaendbar kursus. Godt afgraenset. Godt med separate moduler og mulighed for att pause och repetere."

- Linda Helsmo, dyrlæge


Utrolig relevant

"Indholdet er utroligt relevant og jeg er sikker på at mange kan have glæde af det."

- Christina Gulløv, dyrlæge Ph.D., Land og By Dyreklinik


Din underviser


Niels Henrik Lund
Niels Henrik Lund

Niels Henrik Lund, European Master of Small Animal Veterinary Medicine (EMSAVM)

Niels Henrik Lund er dyrlæge fra 1993 og blev europæisk master i intern medicin i 2014. Han er en utroligt dygtig underviser, de forstår at formidle svært stof på en let forståelig måde.

Til daglig arbejder han i Aalborg, hvor han er medejer af Familiedyrlægerne.


Ofte stillede spørgsmål (FAQs)


Hvornår starter kurset?
Lige nu! Kurserne er online hele tiden og du har fuld adgang til dem lige med det samme og så lang tid, du ønsker at være med.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurserne?
Du har adgang til kurserne så længe, du er medlem. Du betaler for en måned af gangen, og kan opsige dit abonnement præcis når du vil - uden binding.
Hvad koster det og vil prisen ændre sig?
Prisen vil aldrig ændre sig for dig så længe du er medlem. Prisen for nye medlemmer der melder sig til vil prisen sandsynligvis stige på et tidspunkt, men det vil aldrig ændre sig for dig når du ER medlem. Lige nu koster adgang 129,- plus moms om måneden. Du kan melde fra når som helst uden binding.
Hvad nu hvis jeg ikke er tilfreds med kurserne?
Jeg ønsker på ingen måde, at du er utilfreds! Hvis du af den ene eller anden årsag, ikke synes at indholdet giver dig værdi eller effekt, får du selvfølgelig alle dine penge igen.
Hvilket udstyr kræver kurserne?
Du kan se og deltage i kurserne fra din computer (alle slags), telefon og iPads. Det kan være smart med et par hovedtelefoner, når du skal se video, men det er ikke påkrævet. Nogle computere skal måske have opdateret et stykke software, men den vil i så fald selv bede om det.
Hvordan får jeg adgang til de andre kurser?
Som medlem har du ubegrænset adgang til hele kursuspakken for 129,- (plus moms) - Du skal blot klikke på "Mine Kurser" øverst til højre.

Start her nu!